Košík     0 Kč

Recepty

Grilované tygří krevety podávané s lístky polníčku, cherry rajčátky a „Balsamico creme limone"

postup

1. Oprané a osušené lístky polníčku smícháme s překrájenými rajčátky a ochutíme Balsamico creme limone, olivovým olejem, solí a pepřem. Dobře promícháme.

2. Oloupané krevety, zbavené střívka osolíme, opepříme a přidáme posekaný tymián a opečeme na rozpálené pánvi s olivovým olejem z každé strany cca 1 minutu. (musí nám zrůžovět)

3. Krevety podáme na našem ultra rychlém salátku.

ingredience

Alesandrini panenský olivový olej
Balsamico creme limone
Krevety, 400g
Polníček, 125g
Cherry rajčátka, 125g
Tymián
Sůl pepř

Tagliatele s pestem ze sušených rajčat, rucolou a kuřecím masem

postup

1. Očištěná kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky

2. Sušená rajčata rozmixujeme i s olejem a častí parmazanu

3. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu

4. Kuřecí prsa opečeme na olivovým oleji přidáme pesto z rajčat podlijem trosku vodou z těstovín

5. Uvařené těstoviny přimícháme do směsi, na závěr přidáme rucolu a promícháme

6. Porci těstovin dochutíme parmazánem olivovým olejem a čerstvým pepřem

ingredience

Tagliatele naturale sušené 2ks
Panenský olivový olej česnekový
Sušená rajčata v oleji 100g
Rukola 100g
Parmazán 100g
Kuřecí prsa 600g
Sůl pepř

Pečená vepřová panenka s máslovou bio čočkou a špenátovou omáčkou

postup

1. Čočku si uvaříme podle návodu

2. Vepřovou panenku očistíme, nakrájíme na porce zprudka opečeme a při nízké teplotě okolo 80stupnu dopečeme v troubě

3. Orestujeme polovinu šalotky kterou nakrájíme najemno, přidáme nakrájený česnek, uvařenou čočku podlijeme vývarem nebo vodou ochutíme tymiánem solí a pepřem na závěr přidáme máslo kterým spojíme čočku

4. V dalším rendlíku si orestujeme šalotku a česnek, zalijeme smetanou lehce zavaříme, ochutíme solí a pepřem, přidáme špenát a cele rozmixujeme ponorným mixérem

5. Pří servírováni dáme nejdřív omáčku potom čočku a nakonec nakrájenou panenku

ingredience

Bio čočka Monti Sibillini 2ks
Vepřová panenka 600g
Šalotka 2ks
Česnek 4 stroužky
Maslo 50g
Tymian 10g
Čerstvý špenát 50g
Smetana 32% 300ml
Sůl pepř

 

Klientská zóna

Culinaria © 2017 | Všechna práva vyhrazena | Obchodní podmínky | vytvořeno s radostí v evix.cz